Porta un amic

Fer-se soci és molt senzill. Cal omplir el formulari que teniu en aquesta mateixa pàgina, indicar la forma de pagament de la quota de soci anual obligatòria i adjuntar la documentació sol·licitada segons el cas, així com ser major de 18 anys.

Per a qualsevol aclariment o dubte pot contactar a través del nostre departament,  al  correu electrònic: socis@uevalls.cat.

Un cop confirmat el pagament pel club amb l’entitat bancària, li arribarà un correu electrònic on li oferirem diverses formes per obtenir el seu carnet de manera física:

 1. Recollir a la seu de club.
 2. Recollir a la taquilla de l’estadi en dia de partit mitjançant presentació de D.N.I.
 3. Enviament al seu domicili per correu ordinari.

Si en diversos dies no ha rebut el correu, comproveu si el missatge està en la safata de correu no desitjat. Si no és així poseu-vos en contacte a l’adreça de correu: socis@uevalls.cat.

Informació general

Els menors de 18 anys tindran accés gratuït als partits.

A partir dels 18 anys, serà obligatori adquirir una entrada a la taquilla de l’Estadi o adquirir un dels carnets disponibles a la venda per presenciar els partits que es disputin com a local.

La U.E.Valls no es responsabilitza de la pèrdua o deteriorament de l’abonament. La despesa administrativa del duplicat per pèrdua o deteriorament del carnet serà de 3,00 €

La U.E.Valls es reserva el dret d’anul·lar qualsevol tipus d’abonament per Comunicació Governativa, mal ús de la mateixa o que contravingui la normativa vigent reflectida en el Reglament de Prevenció de la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la intolerància en l’Esport (RD 203/2010 de 26 de febrer).

Carnet de Soci d’Honor

Serà nominatiu i la persona que adquireixi aquest carnet tindrà consideració de SOCI amb caràcter general segons els estatuts de club, tenint dret a veu i vot en les Assemblees. Inclou els partits de Lliga Regular de l’equip, organitzats per la U.E Valls. Incloent els partits que es poguessin disputar en les eliminatòries de Play Offs d’Ascens, Copa de S.M. El Rei, etc .., i les jornades econòmiques a designar pel Club, També es podran beneficiar de diferents descomptes en l’adquisició de productes de club.

Carnet de soci Jubilat i Júnior

Serà nominatiu i la persona que adquireixi aquest carnet tindrà consideració de SOCI amb caràcter general segons els estatuts de club, tenint dret a veu i vot en les Assemblees. Inclou els partits de Lliga Regular de l’equip, organitzats per la U.E Valls. Queden exclosos els partits que es poguessin disputar en les eliminatòries de Play Offs d’Ascens, Copa de S.M. El Rei, etc .., i les jornades econòmiques a designar pel Club, en els quals tindrà un preu reduït a l’entrada. També es podran beneficiar de diferents descomptes en l’adquisició de productes de club.

Oferta “Porta un amic”

Reservada a joves d’entre 18 i 25 anys que vulguin fer-se socis de dos en dos, fet que suposa condicions avantatjoses. Per fer-ho, cal que omplir el formulari de la pàgina “Porta un amic” amb les dades dels interessats.

Preus

Els preus per a les diferents categories de soci per a la temporada 2020/2021 són:

Soci general: 100 €

Soci d’Honor: 150 €

Jubilats: 50 €

Júnior (18-25 anys): 50 €

Oferta especial Júnior “Porta un amic”: 90 € els dos socis

Període de validesa

El període de validesa dels carnet, tant de soci com d’abonats, és d’una temporada completa de competició, començant la seva validesa en el moment de formalitzar el pagament del seu carnet i finalitzant com a màxim el 30 de juny de cada any com a norma general , i el club ampliar el termini en funció dels seus propis criteris. El club anunciarà a través dels seus mitjans de comunicació oficials la manera de renovació de la condició de soci i d’abonat.

Formulari d'alta de soci de la UE Valls

Seguiu atenament les instruccions quan ompliu els camps


  Soci d'Honor (150 € anuals)Soci: (100 € anuals)Jubilats (50 € anuals)Junior -18-25 anys- (50 € anuals)


  Transferència bancària al compte de l'entitat: ES16-2100-0021-5502-0067-1308A les oficines del club, quan recolliu la tarja de sociDomiciliació bancària al vostre compte corrent


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Accés a la promoció ‘Porta un amic’

  AVÍS INFORMATIU: PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

  En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que les seves dades s’incorporaran en un fitxer titularitat de U.E.VALLS. Autoritzo la Unió Esportiva Valls perquè puguin enviar-me informació del club de futbol, així com publicitat, esdeveniments etc …Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició atorgats per la normativa vigent en la matèria, remetent un escrit identificat amb la referència (Ref. Protecció de Dades) en el qual es concreti la sol·licitud corresponent i al qual acompanyi fotocòpia del document nacional d’identitat de l’interessat a la següent adreça de correu electrònic: dpd@uevalls.cat