El futbolista reusenc, de 35 anys, Sergi Masqué no seguirà lluint la samarreta de la Unió Esportiva Valls la pròxima temporada. El veterà jugador s’acomiada donant les gràcies al club, cos tècnic i companys un cop l’equip no ha pogut mantenir-se a la 3a Divisió. A través del seu perfil de Twitter, també ha demanat disculpes per no haver estat al nivell i poder ajudar més a la plantilla en la lluita per la salvació.

Masqué arribava l’estiu passat a Valls carregat d’experiència a Tercera Divisió, categoria que ha conegut al Reus Deportiu, el CF Ascó i al CF Vilafranca. Amb el Reus, a més, va jugar a 2a B. A la capital del Baix Camp, justament, va coincidir com a jugador amb el que ha estat enguany el seu entrenador, Joan Pallarès.

Des del respecte més mutu cap a la seva decisió i recordant el paper que ha tingut durant aquesta temporada que ha lluït la samarreta blanc-i-vermella, el club vallenc li desitja la millor de les sorts en el seu futur més immediat, tant a nivell professional com personal.

Comparteix: