La Unió Esportiva Valls es desplaçava aquest dissabte a Amposta per jugar un triangular amb l’equip local i el Cambrils Unió en motiu de la primera edició del trofeu Manolo Añó. El format del torneig eren tres partits d’una part de 45 minuts.

Els jugadors de Manel Cazorla empataven sense gols en el partit inaugural contra el Cambrils. Aquesta situació portava a l’equip a jugar-s’ho tot a la tanda de penals. Al final, però, l’habilitat des dels onze metres va ser favorable als del Baix Camp i, per tant, no era possible classificar-se per a la gran final.

Seguidament, la UE Valls s’enfrontava al CF Amposta en un partit més dinàmic. Els locals s’avançaven mitjançant un penal provocat pel porter Albert Alfonso, el qual va ser expulsat.  Tot i jugar amb un home menys, al cap d’uns minuts Arnau Miró aconseguia empatar el partit després de la sortida d’un córner.

Malgrat la inferioritat numèrica, els vallencs van tenir possibilitats de capgirar el marcador amb bones ocasions als darrers instants. Tot i això, el xiulet de l’àrbitre  tornava a portar-los a la tanda de penals. Aquest cop, l’encert era nostre i aconseguíem la segona posició del torneig.

En l’últim enfrontament, l’Amposta s’imposava amb comoditat al Cambrils per 3 a 0. Un resultat que permetia als del Montsià proclamar-se guanyadors del trofeu.

Després d’aquest test, la UE Valls tornarà a disputar un amistós el pròxim diumenge 12 de setembre, a dos quarts de sis de la tarda, al camp de l’Aldeana de 2a Catalana.