El Camp Municipal de Futbol de Riudoms acollia dimecres el quart partit amistós de la pretemporada de la Unió Esportiva Valls. Els homes de Joan Pallarès es van veure les cares amb el CD Riudoms de la Segona Catalana. Va ser un enfrontament de dues versions i, sobretot, una segona part en què el club vallenc va cometre errors defensius. I això va propiciar que els locals aconseguissin l’empat final.

A les vuit del vespre, el partit començava puntualment. Als primers compassos, Óscar Pérez  va buscar sorprendre el porter local amb un xut, el qual va sortir massa alt. D’altra banda, el Riudoms també es va aproximar en dues ocasions a l’àrea vallenca.

Al minut 13 arribava el primer gol del partit de la UE Valls  després del llançament d’un córner que va rematar Sergi Masqué, el qual s’estrenava com a golejador en aquesta pretemporada. A continuació, els vallencs es mostraven tranquils damunt del terreny de joc i ocasionant una pressió alta forta al rival. Pel que fa el Riudoms intentava sortir des del darrera amb agilitat i buscant trobar espais que li permetessin apropar-se a la zona de perill.

A quatre minuts per arribar al descans, la Unió ampliava l’avantatge en el marcador amb el 0-2. El gol va ser obra de Ramon Miranda a partir d’una rematada pròxima a l’àrea petita. Amb aquest resultat favorable, els de Pallarès marxaven al vestidor amb confiança. I és que cap dels futbolistes es podia imaginar el canvi de guió que hi hauria a la segona meitat.

Ja a la segona part, el Riudoms es va endollar des de bon principi creant dificultant el joc dels vallencs, el quals van pagar molt cars els errors en defensa. Al minut 48, Victor Garrido va aconseguir escurçar distàncies al marcador amb l’1-2 amb un xut creuat des de l’interior de l’àrea.

Quatre minuts després, l’adormida general del conjunt vallenc era tan evident que el mateix Garrido aconseguia empatar el partit amb una vaselina, en la qual Gonzo no va poder fer-hi res. El Riudoms havia crescut i, malgrat la diferència de categoria, va mostrar credencials per emportar-se el partit.

Després d’una estona descontrolats, els futbolistes vallencs tornaven a entrar en la lluita per la victòria. Al minut 69, una centrada de Torre des de l’esquerra la va aprofitar Sergi Gómez amb una rematada per fer el 2-3.

Quan semblava que la UE Valls estava més a prop del 2-4, al minut 87 Garrido va sorprendre de nou amb un xut des de dins de l’àrea per anotar el 3-3 definitiu.

Un toc d’atenció per la UE Valls que, tot i jugar agradar-se a la primera part, es va mostrar feble en la segona amb una sèrie d’errades defensives.

El pròxim enfrontament amistós dels vallencs serà dissabte, a partir de les set de la tarda, al Vilar, contra l’Europa, un dels rivals a 3a Divisió.

Alineació a la primera part: Gonzo, Riki, Estivill, Miró, Bati, Giralte, Masqué, Pérez, Plana, Sergi Gómez i Miranda

Alineació a la segona part: Gonzo, Éric Martí, Estivill, Àlex Fernández, Óscar Torre, Cucurull, Cesc Martínez, Sergi Gómez i Sergi Gestí