Aquest dissabte 3 d’octubre a la tarda es va jugar un nou partit amistós d’aquesta pretemporada. Per fi va ser amb públic a l’estadi, malgrat que l’aforament era limitat, i va servir de presentació de l’equip. El rival fou l’Europa, un dels habituals de la categoria de Tercera i que va servir d’autèntica prova de nivell.

Des de l’inici, el partit va ser intens. Els dos equips van sortir concentrats, els espais eren reduïts i les ocasions escasses. La primera clara va ser per l’Europa, quan cap al minut 18 una centrada des de l’esquerra va acabar sent rematada, sortint fora per poc. La Unió va reaccionar ràpidament, i només dos minuts després una combinació per la banda esquerra va acabar amb un xut al pal de Sergi Gestí.

Abans d’acabar la primera part, hi va haver un període de més arribades per part dels dos equips, potser fruit del cansament. Al minut 30 Ramon Miranda va tenir un xut perillós. Vuit minuts més tard una jugada individual per la dreta de l’Europa va acabar en una centrada que va ser rematada a fora per poc i just abans de la mitja part Cesc Martínez va xutar des de lluny obligant al porter visitant a lluir-se.

La segona part va començar sota un cel enfosquit, i ben aviat el Valls va avisar amb un xut des de la frontal que va sortir a fora. L’Europa va respondre pocs minuts després amb una rematada des del segon pal després d’un corner, que Alejo va aturar amb seguretat.

Al minut 67 va arribar l’ocasió més clara del partit fins llavors, quan els jugadors locals van fer bona combinació col·lectiva per la banda dreta que va acabar amb un xut perillós després de la passada cap enrere, però malauradament el xut va impactar en un jugador del propi Valls.

Cap al minut 70 hi va haver el típic carrusel de canvis habituals en els partits de pretemporada, en total el Valls va acabar fent fins a 8 substitucions. Ja semblava que amb tots els canvis seria difícil recuperar el ritme del partit, però la Unió no es va rendir, i al minut 80 va provocar un córner que Cesc va centrar amb rosca interior des de la dreta, i Àlex Fernández va rematar magistralment al primer pal, convertint l’1-0 final.

Bona i treballada victòria en la presentació de l’equip contra el rival més exigent fins al moment; ja falta poc pel principi de lliga i l’equip sembla estar més i més preparat.

Crònica redactada per Guillem Badia, vocal de la junta directiva de la UE Valls

 

Comparteix: