La Unió Esportiva Valls qualla una de les seves millors actuacions en la seva primera visita a un dels camps més icònics del futbol català, la Bòbila, per 0 a 3 davant el Gavà.

Els vallencs van emportar-se una merescuda victòria gràcies a una segona meitat incomensurable i que permet somiar als de la capital de l’Alt Camp en la lluita per ascendir a Tercera Federació.

El primer cop el faria Bati, de nou amb l’estratègia com a protagonista per obrir la llauna a la segona meitat. Un gol clau, ja que a partir d’allà, l’equip creixia i una acció des de la banda dreta, acabava amb un remat que refusava el porter i aprofitaria Toldrà per fer el 0 a 2 visitant.

Un moment dolç per la Unió Esportiva Valls i que tancaria el partit, gràcies a un darrer gol, només dos minuts després de Joan Domingo.

Una victòria dolça que permet somiar als de la capital de l’Alt Camp que ja es col·loca tercer a només un punt de La Rapitenca que ha descansat aquesta jornada i a dos del Viladecans que es col·loca líder.

Sisena victòria consecutiva per la Unió Esportiva Valls, que entra de ple en la cursa pel liderat, i el proper partit, tornarà a casa per enfrontar-se al Martorell.

Comparteix: