La Unió Esportiva Valls ha començat la fase de permanència a 3a Divisió amb una golejada a casa per 0-3 contra el Figueres.

Els homes de Joan Pallarès, els quals han tingut una primera mitja hora de joc amb ocasions per avançar-se en el marcador, han vist com un gol en pròpia porteria d’Arnau Miró poc abans d’acabar la primera meitat trencava les il·lusions.

A la segona part, el conjunt de l’Alt Empordà ha dominat a plaer. Només en els primers instants, un gol d’Ivan augmentava l’avantatge en l’electrònic. Minuts després, el mateix Ivan, feia el 0-3 definitiu gràcies a un xut des de fora de l’àrea.

Després d’aquesta derrota, el club blanc-i-vermell té la salvació a 7 punts. El pròxim enfrontament serà diumenge, a les set de la tarda, al camp del Sants.