La UE Sants ha comunicat a la UE Valls que de cara a l’enfrontament de la segona fase de permanència a 3a Divisió d’aquest diumenge, a les set de la tarda, al camp de l’Energia, posa a disposició un paquet de 20 entrades gratuïtes adreçades a acompanyants de jugadors i socis. En aquesta promoció no es compta l’staff tècnic, directiva i mitjans de comunicació que segueixen habitualment el dia a dia del club, els quals podran accedir a l’estadi com és habitual.

En cas de superar la demanda, les persones que vulguin desplaçar-se a Barcelona per animar l’equip vallenc tindran l’oportunitat d’adquirir una entrada per un valor de 8 euros.

Les persones interessades han de comunicar a la UE Valls la seva assistència abans de divendres al migdia. Tothom que s’apunti haurà de fer constar el nom i cognoms, DNI i telèfon mòbil.

Tot i l’actual situació de confinament comarcal, el PROCICAT permet a acompanyants i socis poder assistir a qualsevol competició esportiva. És obligatori que les persones que es desplacin portin el certificat d’autorresponsabilitat de la Generalitat de Catalunya acreditant la seva presència al partit.

Comparteix: