LFCF TV retransmetrà aquest cap de setmana dos encontres de la segona jornada de Tercera Divisió Nacional. El primer partit, UE Castelldefels-UE Valls del Grup 5A, es jugarà a les 12.00 hores a Camp d’Esports Municipal Els Canyars. La retransmissió del xoc serà comentada pel periodista esportiu Nino Vàzquez, amb l’anàlisi tècnic a càrrec del seleccionador català amateur i coordinador de seleccions base, Damià Abella. Cal destacar que el duel que s’anava a retransmetre inicialment, la FE Grama-UE Figueres, s’ha suspès perquè un futbolista ha estat positiu de Covid-19.

Posteriorment, l’FCF TV retransmetrà via streaming el duel entre el CF Igualada i el CE Manresa del Grup 5A, que es disputarà a les 17.00 hores a l’Estadi CEM Les Comes. La retransmissió de l’encontre serà comentada pel periodista esportiu Joan Blanch, amb l’anàlisi tècnic a càrrec del seleccionador català sub 14 masculí, Jordi Jiménez.

Recordem que els partits que emeti l’FCF es poden comentar a través de l’etiqueta #FCFTV. La novetat més destacada d’aquest curs és la nova plataforma de l’FCF TV, el projecte digital més ambiciós i il·lusionant de la Federació Catalana de Futbol. Tots els continguts es poden trobar a la carta al web fcf.tv, i als televisors intel·ligents de les marques Samsung i LG, com a APP de descàrrega i d’accés gratuït.

Comparteix: