La Unió Esportiva Valls s’exercitarà aquest dimecres, al vespre, a l’estadi del Vilar, en la darrera sessió preparatòria abans d’agafar-se uns dies de vacances amb motiu de Setmana Santa. Els vallencs, que venen d’empatar a 1 a casa amb el Martorell i sumen nou enfrontaments sense conèixer la derrota, mantenen les opcions reals d’ascens a la 3a RFEF. El pròxim compromís serà diumenge 24 d’abril, a les 12 del migdia, al camp de la Rapitenca, un dels rivals directes.

A falta de sis jornades i cinc partits, la UE Valls ocupa el tercer lloc de la taula classificatòria amb 41 punts a només un de la Rapitenca i el Viladecans, que són primer i segon respectivament. A banda del Rapitenca – UE Valls, la propera jornada tindrà un Viladecans – Solsona.

Amb menys opcions d’aconseguir l’única plaça d’ascens, es troben el Vilanova, l’Atlètic Lleida i el Mollerussa, equips que hauran d’esperar punxades dels tres capdavanters. I és que el desenllaç al grup 3 de 1a Catalana,  a dalt i a baix, es preveu d’allò més intens fins a l’última jornada.

Comparteix: