Aquest diumenge jugaven a l’estadi municipal del Vilar la Unió Esportiva Valls contra el Club de Futbol Igualada. La tarda era assolellada, perfecte per a un partit de futbol, si no fos per la manca de públic a l’estadi, ja que el partit es va haver de celebrar a porta tancada.

La primera part va ser més aviat tranquil·la, amb poques ocasions, per no dir cap. Com a mostra, el primer xut del partit va ser per part dels locals, i no va ser fins al minut 32. Durant aquest primer període es van veure dos equips que intentaven jugar des de darrere, però que no trobaven la forma de connectar les diferents línies. En resum, joc horitzontal i poca profunditat.
La segona part va començar diferent, notant-se que els dos entrenadors havien corregit i ajustat als seus equips. El joc era més ràpid i intens, i les combinacions portaven a aprofundir per una banda o per l’altra. Semblava que el Valls anava guanyant confiança, i que perfectament podia connectar una jugada de perill que li donés l’avantatge.
No obstant, l’escenari va canviar radicalment al minut 17 de la segona part: Miró va veure la segona targeta groga, ja que l’àrbitre va interpretar que una entrada en una pilota dividida aturava un contraatac, malgrat que la jugada era ben entrat camp contrari.
I per si això no era prou, dos minuts després l’àrbitre pita un penal per mans clares, però més que dubtoses d’estar dins de l’àrea. 0-1.
Aquí el Valls hauria pogut decaure en un fatalisme, davant d’un partit que semblava ben encarrilat a trobar-se en inferioritat numèrica i al marcador en un instant. Però no va ser així. Els jugadors van reaccionar, i la intensitat va pujar.
En uns minuts de gran esforç, la Unió va aconseguir l’empat al minut 27.  En una jugada per la banda esquerra, Cesc Martínez aconsegueix centrar ras cap al mig de l’àrea, des d’on remata a boca de canó Joel Marigot. 1-1
Lluny de quedar satisfets amb l’empat, l’equip va seguir pressionant. I només 4 minuts després podia haver-se posat per davant en el marcador. Altra cop des de la banda esquerra, en una gran jugada d’habilitat individual de Ramon Miranda aconsegueix driblar a un parell de defenses i filtrar una passada al mig de l’àrea, però la rematada és aturada per un defensa gairebé a sota pals.
En la part final del partit l’Igualada va aconseguir fer notar la superioritat numèrica, mantenint la possessió i poc a poc amb molta paciència anar tancant els locals en camp propi, però sense arribar a inquietar o concretar cap oportunitat de gol.
El Valls va intentar sortir en alguna contra, i justament després d’un atac va venir el gol que finalment va donar la victòria als visitants. L’Igualada va agafar els locals amb un parell menys d’homes i va aconseguir així aprofundir per la banda esquerra, des d’on va centrar a l’àrea i després d’un rebot va quedar la pilota a plaer pel davanter centre, que va rematar al fons de la xarxa en el minut 44. 1-2 i final de partit.
En resum, es va veure un Valls en progressió, però que torna a tenir mala fortuna en detalls claus. Si l’equip segueix aquesta línia, no tardarà en començar a sumar punts.
Alineació inicial: Alfonso García, Joel Marigot, Èric Martí, Arnau Miró, Marc Guasch, Sergi Masqué, Aleix Ruíz, Sergi Gestí, Riki, Gerard Batista, Sergi Gómez.

Van entrar com a substituts: Jordi Estivill, Ramón Miranda, Cesc Martínez, Oscar Pérez i Albert Plana.