Aquest diumenge dia 29 de novembre va visitar l’estadi del Vilar el Futbol Club Vilafranca, que arribava ben situat a la classificació, davant d’un Valls que necessitava sumar urgentment per començar a sortir de les últimes posicions.

La primera part va estar bastant igualada pel que fa al joc, els dos equips intentaven mantenir-se ben col·locats i els atacs venien a base de joc directe i pilotes per alt. La nota discordant va ser justament el gol dels visitants, que va venir en una d’aquestes jugades: al minut 13, una d’aquestes passades llargues es va colar a l’esquena de la defensa, deixant al davanter sol davant el porter Gonzo, al qual va poder superar marcant el 0-1 que acabaria sent definitiu.

Malgrat la igualtat, al joc del Valls li va faltar acabar de connectar, i de fet no va ser fins a la meitat de la segona part que no es va poder veure el primer xut, que es va produir en una falta perillosa des de la frontal de l’àrea rival.

Aquesta ocasió va ser fruit de la lluita i un intent per anar més a l’atac i buscar la remuntada, cosa que es va poder apreciar per exemple en el tipus de substitucions de perfil molt ofensiu. Pocs minuts després va venir una bona ocasió pels locals, en un remat d’una falta lateral que va sortir alt per poc.

El Vilafranca també va posar a prova a Gonzo en alguna aproximació que va tenir, com la gran parada que va forçar al minut 36, també d’una falta lateral rematada des de dins de l’àrea.

Com la setmana passada al camp de l’Europa, el Valls no va baixar els braços, i un altre cop a la part final va estar prop d’empatar. En aquest cas, la jugada en qüestió va ser el que va semblar un clar penal sobre Òscar Pérez, quan en una penetració per la dreta va ser travat des de darrere per un defensa. Inexplicablement, ni l’àrbitre ni l’assistent van apreciar el contacte, i el partit va finalitzar amb el 0-1.

Alineació: Gonzo, Riki, Martí, Miró, Torre, Cucurull, Giralte, Guasch, Gestí, Plana, Masqué. Substituts: Marigot, Martínez, Pérez, Gómez, Ruiz.

Crònica redactada per Guillem Badia, vocal de la directiva de la UE Valls

 

Comparteix: